Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βερμίου


Με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας και στο όρος Βέρμιο, ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου, το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου.

Τον αγώνα ο οποίος τείνει να γίνει πλέον θεσμός, διοργάνωσε ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας. Η εκκίνηση και τερματισμός έγιναν στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Η διαδρομή ήταν ιδιαιτέρου φυσικού κάλους μιας και διεξάγονταν σε βατούς δασικούς χωματόδρομους, κάτω από τη σκιά δάσους Οξιάς, Καστανιάς και  δρένιου   στο Όρος Βέρμιο .

Η αφετηρία ήταν  στα 500 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1200 μέτρα. Παράλληλα διεξήχθη   και δρόμος 5000 μέτρων όπως επίσης 1200 και 1000 μέτρων για παιδιά.


Κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα οι διοργανωτές προσέφεραν στους αθλητές και στις αθλήτριες ισοτονικά ροφήματα, μπανάνες και χυμούς.

Τις απονομές πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒΑΣ Νάουσα, ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Γιάννης Γκαρνέτας και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παππάς, ενώ την έναρξη των αγώνων έκανε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ηλίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον ημιμαραθώνιο των 21 χλμ. πρώτος τερμάτισε Αλέξανδρος Φωτιάδης με χρόνο 1.34.40. Δεύτερος ο Κωνσταντίνος Σασάκαρος με χρόνο 1.45.55 και τρίτος ο Ευάγγελος Νούλας με χρόνο 1,46.07.

Στον δρόμο των 5 χλμ, πρώτη αναδείχθηκε η Ευφροσύνη Πατούρα με χρόνο 26.11, δεύτερος ο Δημήτριος Κατσούρας με χρόνο 28.49 και τρίτη η Γεωργία Μάκη με χρόνο 29.46.
Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και τους κριτές του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες, όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες  στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΒΑΣ www.sevasnaoussa.gr



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα
http://www.runningnews.gr/item.php?id=15223

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου