Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εν αναμονή του νυχτερινού Ημιμαραθώνιου της Θεσσαλονίκης

Τρεις εβδομάδες απέμειναν μέχρι τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Την συγκεκριμένη νύχτα όλη η πόλη θα γεμίσει αθλητές κάθε ηλικίας που θα τρέξουν τα 5 χιλιόμετρα του Δρόμου Υγείας, έχοντας δίπλα τους αρκετούς δρομείς υψηλού επιπέδου που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον ημιμαραθώνιο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι οι συμμετοχές, που θα ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου, θα ξεπεράσουν τις περσινές (1.288 συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και 2.136 στο Δρόμο Υγείας) μετατρέποντας την εκδήλωση σε θεσμό.

Η ιδιαιτερότητα του Ημιμαραθωνίου είναι ότι οι αθλητές θα τρέξουν βράδυ όλοι μαζί σαν μια παρέα στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της πόλης, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα συζητηθεί για πολλές εβδομάδες.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι: ΕΛΕΠΑΠ, Δεσμός, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Α21 Campaign, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Λάμψη και Μέλισσα. Ο αγώνας πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ έχοντας την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου