Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η Βούλα Πατουλίδου τρέχει στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!



                                                                         

Ακόμη μία "λαμπερή" συμμετοχή στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης! Στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ δρόμου θα δώσει το "παρών" και η Βούλα Πατουλίδου, τρέχοντας στο Δρόμο Υγείας 5.000μ.

Η πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στη μεγάλη γιορτή, είτε εξασφαλίζοντας μία από τις 1.000 τελευταίες θέσεις που διατίθενται από το πρωί της Πέμπτης (17/10) στο Κέντρο Εγγραφών, είτε κατεβαίνοντας στο κέντρο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου (19/10), για να παρακολουθήσει και να επιβραβεύσει τους χιλιάδες δρομείς με το χειροκρότημά του.

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον "Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ" σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό "Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014".

Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, η ΙΚΕΑ, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ, η DHL, η InterTruck, τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, το Performance Store, η Άθως Security, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου